Här hittar du alla våra härliga event

Vi på Siluett älskar när det händer en massa roliga saker och här hittar du alla våra härliga event. Vi bäst på fest och fixar events som passar alla, alltifrån After Work, Italiensk afton till Club Siluett.

På den här sidan hittar du allt som händer hos oss.

Maj

24 maj Club by SILUETT
Kom ner till oss och avsluta månaden på bästa sätt!
Varje lönefredag kl. 22:00-03:00 ser vi till att bjuda in till dans, DJ, goda drinkar, öl & vin i världsklass. För gästlista messa 0738-29 41 49. Åldersgräns 18 år.

26 maj – Morsdag
Nu firar vi alla fantastiska mammor! Fira morsdag hos oss, vi har öppet hela söndagen. Så välj antingen en härlig lunch eller en mysig middag. Vi serverar en 3-rättermeny eller så väljer du från vår à la cartemeny.

Se meny och boka bord på Morsdag den 26 maj . Varmt välkomna till oss på Morsdag så lovar vi att ta extra väl hand om er!

Juni

10 juni – Sommartider på Siluett
Nu är det sommar på riktigt! Vi öppnar restaurangen alla veckans dagar.
Restaurangen är öppen måndag-söndag från kl. 11:30 till sent.

12 juni After Beach på Backyard
Nu är det äntligen dags för vår härliga After Beach på vår baksida, baren är uppsatt, kranarna är på och vinet är på kylning, så kör vi igång lite härlig musik.
Bara att dyka ner, så vi ses denna och resten av onsdagarna hela sommaren!

19 juni – After Beach
Kom till vår härliga baksida! Baren är preppad, kranarna är på och vinet är på kylning. Vi drar igång lite härlig musik, så bara dyk ner och häng med oss! Vi ses denna och resten av onsdagarna hela sommaren!

22 juni Midsommardagen och FEST på Backyard
Glad midsommar alla, vi kör fest på vår Backyard. Kom ner och häng med oss 

26 juni – After Beach
Kom till vår härliga baksida där baren är preppad, kranarna är på och vinet är på kylning. Vi drar igång lite härlig musik, så bara dyk ner och häng med oss! Vi ses denna och resten av onsdagarna hela sommaren!

28 juni Club by SILUETT
Kom ner till oss och avsluta månaden på bästa sätt!
Varje lönefredag kl. 22:00-03:00 ser vi till att bjuda in till dans, DJ, goda drinkar, öl & vin i världsklass, för gästlista messa 0738-29 41 49. Åldersgräns 18 år.Här hittar du alla våra härliga event