Jobba hos oss

Jobba i en fantastisk miljö med det härligaste teamet i stan!

På Restaurang Siluett vill vi jobba med personal som har ett stort intresse för mat och dryck och är en stjärna på att ge fantastisk service. Du gillar högt tempo och bidrar till en härlig teamkänsla.

Välkommen med din ansökan!

  Personal på Restaurang Siluett

  Just nu söker vi

  Kockar och köksbiträden

  Jag söker erfarna kockar samt köksbiträde som kommer jobba på timmar under sommarsäsongen men både före och efter högsäsong. Självklart ska du ha ett STORT intresse för mat och dryck. Mitt hjärta slår för köket och på SILUETT älskar vi att laga mat!

  Jag söker kockar och köksbiträde som vill utvecklas tillsammans med mig och erbjuda våra gäster oförglömliga matupplevelser.

  Serveringspersonal samt bartender

  Du ska vara en mästare på service och ha en härlig attityd och den rätta känslan för att ta hand om alla våra gäster. Du ska vara minst 18 år och gärna ha tidigare erfarenhet från servicebranschen, men har du rätt energi och inställning så hjälper vi dig med resten.

  Vi söker även en erfaren bartender som är en stjärna på att skaka drinkar och även kan servera. Du gillar högt tempo och är en fena på att hantera en miljon saker, samtidigt som du bidrar till vår härliga teamkänsla.

  Kioskpersonal

  Du ska vara en pigg, glad och engagerad tusenkonstnär. Du bemannar kiosken under sommarmånaderna men är även behjälplig i disken och som ”runner” i vårt vardagsrum. Det är varierande arbetstider, kiosken är öppen alla veckans dagar kl. 10-18, stängt vid regn & rusk.

  Här ser jag dig som har en positiv inställning och är framåt, självgående och lösningsorienterad. Du bör vara minst 16 år.