Vårgrillning tillsammans med Albert & Jag

Ta med familj och vänner och njut av en härlig vårgrillning tillsammans med Albert & Jag lördagen den 18 maj på Backyard med god mat och trevligt sällskap. Våra kockar kommer att grilla Pichana på spett, flankstek och härliga korvar som serveras med en ljummen potatissallad och kalla såser som är tillagade med produkter från Albert & jag, kända för sin höga kvalitet och smak.

Vid härligt väder ses vi på Backyard från kl. 15:00, då startar vi grillen, baren är öppen och Albert & Jag har utställning och försäljning av sina smakrika produkter. Vi flyttar in vid sämre väder.

Datum: 18 maj
Tid: Kl. 17.00 (börjar vi servering av maten)
Grilltallrik för 295 kr per person

Boka din plats redan idag för en kväll fylld med grillad mat och glada skratt. Vi serverar även rätter från vår a la cartemeny den här kvällen. Vi ser fram emot att välkomna dig till en grillkväll tillsammans med Albert & jag!

Boka bord och skriv i kommentars fältet att du vill vara med på Vårgrillningen.

Vårgrillning med Albert & Jag